Over Keurslagers

En onze passie

Je hebt slagers en je hebt Keurslagers. Een wereld van verschil.

Keurslagers dragen het metier van de traditionele slager een warm hart toe maar ze kunnen én doen veel meer dan enkel vlees uitbenen en waken over de kwaliteit van hun ambacht.

Bij ons is de klant nog écht koning. Je krijgt een service op maat. Twee sneetjes betekent bij ons ook echt twee sneetjes. Die snijden wij vers voor jou. Zo geven we jou de beste service en gaan we voedselverspilling tegen. En ja, ook de winkelervaring is bij ons belangrijk.

Passie

Vers...

Bij de levering controleert je Keurslager de temperatuur van het verse vlees. Die mag niet hoger zijn dan 4 °C. Hij kijkt na of het transport volgens de strikte hygiënenormen is verlopen. Deze controle is essentieel voor een lekker, kwaliteitsvol product. Ook daarna controleren onafhankelijke inspecteurs regelmatig stalen van het bereide product. Je kan dus gerust zijn!-

Vers

...en veilig

Onze Keurslagers krijgen de nodige ondersteuning om topkwaliteit te garanderen, van de levering tot jouw bord. Wat een Keurslager uniek maakt, is dat onze vereniging de kwaliteit van onze producten zelf controleert. Regelmatig sturen wij onafhankelijke inspecteurs bij onze Keurslagers langs. Zij zijn trots als ze een goed controlerapport of A-licentie (de hoogste onderscheiding voor een Keurslager) krijgen. De kroon op hun werk!

Ook bij het klaarmaken van (vlees)bereidingen hanteren onze Keurslagers de hoogste hygiënische normen. Ze respecteren de koudeketen zodat de temperatuur nooit te hoog is. Voor de kruiding gebruiken ze enkel hoogwaardige kruiden en … ons geheime recept dat enkel je Keurslager kent!

Veilig